Big Bigger Biggest Poker!

Dit weekend was het weer zover en was er het Foolhouse Big Open pokerevent! Een organisatie van de pokerclub uit Ingelmunster waarin ik insta voor het toernooidirecteur gedeelte samen met een van mijn beste vrienden Bart.

We waren al enkele maanden bezig met de voorbereidingen van dit evenement en doordat we in het begin van het jaar al een Big Open hadden gedaan waren we toch een beetje op ons hoede voor het spelers aantal. 70 was het doel voor het Hoofd Event (of Main Event zoals het in pokerland heet) en voor het side event rekenden we op een 25 tal spelers.

96 spelers hebben plaatsgenomen aan onze pokertafels voor het main event en 38 spelers voor het side event! Het steekt misschien een beetje dat we de kaap van 100 niet konden halen maar voor een “kleine” pokerclub uit West-Vlaanderen is dit toch een enorm succes!

Het event zelf draaide ook zoals het moest. Alles verliep op wieltjes en de sfeer was opperbest! Zelf ben ik ook weer enorm blij dat ik kon tonen dat we samen met het Foolhouse team terug bewezen hebben zo’n evenementen aan te kunnen en ook kunnen organiseren. Ik ben namelijk de jongste organisator hier in de regio en heb toch de indruk dat ik me telkens opnieuw moet gaan bewijzen en/of respect moet afdwingen.

Het is niet mijn eerste event dat ik help organiseren. Tijdens mijn schooljaren ook al meegeholpen in het organiseren van Novarock, Zee van Sporten, Doe aan Sport Beurs en nog zoveel meer. Events organiseren, stress, druk, rondvliegen,… het is iets waar ik me altijd op kan smijten. Eenmaal in iets vastbijten dan moet het gewoon beter zijn dan al de rest, indien dit niet onmiddelijk mogelijk is dan moet je werken met de middelen die je hebt. Deze middelen ga je dan ook zogoed mogelijk gebruiken.

Bij de Foolhouse was dit een perfect voorbeeld. We zijn een “kleine” pokerclub met een beperkt budget en een klein beetje materiaal. We moeten roeien met de riemen die we hebben en naar mijn gevoel hebben we dit meer dan genoeg gedaan.

Ik zal nu wel even gaan recuperen want  3 dagen na elkaar vroeg op en heel lange dagen maken kruipt in de kleren. Bedankt nog eens aan alle spelers, Bedankt aan het prachtig team om mij bij te staan en vooral bedankt aan Bart, zonder u kan ik zo’n dingen niet doen!

Volgend toernooi kunnen we alleen maar verbeteren dus we gaan naar de Foolhouse Big, Bigger Biggest Open!

Groetjes
Joachim

 

 

Recent Comments

Leave a Comment