Frustraties horen erbij

Solliciteren en frustraties, het hoort nu eenmaal samen heb ik de indruk. Je mag nog honderden emails versturen uiteindelijk zal je misschien op 10 emails een antwoord krijgen. Blijkbaar is dat tegenwoordig de gang van zaken. Ik denk ook dat de economische crisis er geen goed aan zal gedaan hebben maar het lijkt zo moeilijk om hier in België een job te vinden. Vandaag nog maar eens niet weerhouden voor een job waar ik (en duidelijk veel andere mensen) wel de indruk hadden dat ik geschikt was, nuja het hoort erbij zeker 🙂 Trouwens “niet weerhouden” waar slaat dat eigenlijk op… De persoon die dat heeft uitgevonden zou ook beter ‘niet weerhouden’ zijn.

Mensen die mij privé volgen zullen mij al meerdere keren zien mijn frustraties uiten op Facebook en ik zou al die mensen toch even willen bedanken voor de onvoorwaardelijke steun 🙂 Jullie zijn super! Intussen na toch even serieus diep te hebben gezeten weer mijn moed gevonden (ik had het zo goed niet mogen verstoppen) en weer enkele sollicitaties verstuurd. Laten we hopen dat ik nu eens weerhouden ben. Oké dat klinkt toch maar raar, weerhouden ben…

Naast het solliciteren zijn we ook druk bezig met het seizoen 2017 voor APAT en The Red Jacks vorm te geven en wat hebben we enkele serieuze verassingen voor de boeg! 2017 zal een enorm druk jaar worden voor APAT en het beloofd een enorme bom te worden! Zou ik een kleine hint durven geven… Eden Hazard doet het nu toch ook niet slecht é 🙂

En ook met de Red Jacks staan er iets grotere plannen klaar maar die gaan al wat sneller duidelijker worden dus als je een pokerspeler bent die dit leest hou zeker de APAT facebook pagina in de gaten 😉

Eerst en vooral het is bijna mijn verjaardag!! Nog maar enkele dagen slapen en we kunnen weer een jaartje ouder vieren! Er staat niets op de planning specifiek voor mijn verjaardag maar misschien veranderd dit nog de komende dagen (ik betwijfel het)…

Waar ik wel naar weer enorm naar uitkijk is naar het ONKP (vroeger het NTKP) die dit weekend zal plaatvinden in Ermelo. Ik ben in het begin van dit jaar meegegaan toen de finale van het team event plaatsvond en alles was gewoon hemels! De mensen waren super vriendelijk en de sfeer was gewoon super! Ik heb me toen bezig gehouden met het delen van de verschillende events en dit was gewoon super om te doen 🙂 Daarom dat ik zeker weer terug naar deze fantastische bende ga dit jaar! Hier enkele sfeer foto’s van het ONKP vorig jaar 🙂

2016-01-08 17.57.25 2016-01-08 18.34.51 2016-01-08 18.34.57 2016-01-09 17.17.43 2016-01-09 18.44.03

Ook het nieuwe APAT event komt er stilletjes aangeslopen… BAPT Spa 2016 zal plaatsvinden in augustus en ook hier zijn de voorbereidingen volop bezig. We hopen natuurlijk dat het een even groot succes zal worden als het BAPT in Namen! Zelf speel ik weer niet meer mee maar ga ik me volledig focussen op de livestream waar we toch veel positieve reacties op hebben gekregen. Ik heb de hardware van mijn PC wat verbeterd  zodat deze nog beter kan lopen en dus hier proberen we ook weer beter in te worden! Naast het event is het ook altijd leuk om iedereen weer terug te zien, alle spelers die ik echt wel heel graag heb! De meeste zijn echt vrienden geworden, i love you all 🙂

Naast onze vaste spelers komen er deze keer ook veel engelse spelers. De meeste heb ik leren kennen in London en zijn ook echt vrienden geworden! So for you guys and girls 😉 I’m really looking forward to see you all again! It will be lovely to give each and every one of a big hug and kiss!! love you!

Verder ga ik me nu gewoon focussen op werk vinden dus morgen terug achter de PC en sollicitaties versturen maar we gaan hier thuis ook wat huishoudelijk taken moeten doen want ik heb dat beetje laten links liggen de laatste tijd (ja inderdaad heb onder mijn voeten gekregen :p )

Slaapwel jongens!!

Love you all!

Leave a Comment