Toch de stap gezet! My blog!

Na heel lang twijfelen en nog verscheidene keren te zitten denken hoe ik dit zou aanpakken ben ik er nu gewoon mee gestart en zullen we zien waar we uitkomen.

Waarover deze blog uiteindelijk zal gaan kan ik nog niet echt zeggen omdat ik zelf niet goed weet wat ik zoal zal gaan posten. Waar ik wel al redelijk zeker over ben is dat er veel over poker en boardgames zal gepost worden want dat zijn toch de hobbies in mijn leven.

Laten we maar beginnen bij het begin en even vertellen wie ik ben, wat ik doe en al de rest om dit verhaaltje te kunnen starten en voortzetten. Ik ga jullie nu wel al waarschuwen dat ik niet foutloos schrijf. Ik ben een natuurramp met DT maar probeer toch mijn best te doen zodat dit niet teveel een last zal worden.

Zoals vermeld enkele lijnen hierboven ben ik een fervent poker en boardgame speler. Poker doet ik al enkele jaren en is dan ook mijn hobby waar ik me het meest mee bezig hou. In ons plaatselijk pokerclubje (wvlfreepoker) kan ik mijn talenten als organisator loslaten en organiseren we in team meermaals per jaar toernooien voor 50 a 100 spelers. Veel meer vertel ik hier niet over, indien u meer info zou willen kan u gerust eens terecht op de website van WVLFreepoker. Ik speel hier ook geregeld eens mee maar organiseren is toch mijn functie in deze west-vlaamse pokerclub. Je zal genoeg deze naam zien terugkomen tijdens de Blog want ik spendeer (soms tot ergenis van de vriendin) hier veel tijd aan.

Naast het organiseren ben ik sinds kort ook lid van het APAT Red Jacks Poker Team. Dit team bestaat uit enkele beloftevolle spelers die de kans krijgen om hun kunnen te tonen in enkele poker toernooien. Regelmatig ga ik dus toernooien gaan spelen in functie van het Red Jacks Team. Ik ga dus waarschijnlijk wel enkele post toewijden over mijn belevenissen in het Red Jacks Team.

Dit zijn natuurlijk allemaal hobbies jammer genoeg is zowel het organiseren als het team gedeelte niet mijn vaste job. ik moet ook jammer genoeg melden dat ik werkloos ben. Hopelijk verandert dit in de toekomst!

Zelf ben ik grafisch ontwerper van opleiding. Ik maak dan ook heel graag affiches, banners, websites,… voor de organisaties hierboven en ook enkele goeie vrienden mogen rekenen op mij indien ze iets nodig hebben. Ik ga deze blog dan ook wat gebruiken als portfolio voor mijn ontwerpen en creaties. Verwacht wel geen super hoogstaande dingen maar ik doe wel mijn best 😉

Voila! De eerste post zit erop en ik zal proberen om regelmatig eens een nieuwe postje te doen!

Groetjes
Joachim

Leave a Comment