Vrienden voor het leven!

Na het bericht van enkele dagen geleden had ik vandaag weer zin om even wat te schrijven, ik voel me intussen wel al wat beter en dat is vooral te danken aan enkele vrienden. Die vrienden zijn ook de reden van dit blog bericht, vele van die mensen mogen ook eens in de picture staan en uitgebreid bedankt worden want ze verdienen het oneindig veel! Dank u wel iedereen, jullie zijn echt fantastisch!

Meeste van mijn vrienden heb ik pas recent leren kennen, niet dat ik vroeger geen vrienden had maar er hebben er mij toch veel laten vallen na mijn ongeval, na mijn verhuis uit Brugge of mij gewoon laten vallen toen mijn vorige relatie afgelopen was. Er zijn dan ook vrienden waar het contact veel minder is dan vroeger en dat is meer mijn schuld dan hun maar ik weet gelukkig dat ik of sommige van die mensen nog steeds kan rekenen moest het nodig zijn.

Iedereen heeft vrienden nodig denk ik, zonder sociaal contact overleef je niet. Ik heb dat gemerkt vlak na mijn ongeval dat je dat sociaal contact echt nodig hebt om te overleven. De persoon waarmee ik het allerlangste al bevriend ben heeft mij in die periode ook echt wel geholpen, ze stond (na een berichtje) opeens in mijn kamer zonder dat ik eigenlijk ooit verwacht had dat ze daar ging zijn en dat deed echt wel deugd, tot op vandaag kan ik nog steeds zeggen dat ze een van mijn beste vrienden is. Geloof me zo’n vriendin wens ik iedereen toe!

Maar de meeste van mijn vrienden heb ik pas na mijn ongeval leren kennen en bijna 90% via pokertoernooien (hoezo poker geen sociaal gebeuren??) Een van de vrienden heb ik leren via een pokerorganisatie waarvan ik gewoon de website deed en ik herinner me nog dat ik meer met hem in discussie aan het treden was dan dat we “overeen” kwamen. We hadden geen ruzie maar we zijn beide enorm gepassioneerd voor de pokercommunity en dat botste soms 🙂 Ik kan gelukkig wel zeggen dat zelf vandaag, ik nog steeds heel blij ben om hem 1 van mijn goeie vrienden te noemen. Super kerel met het hart op de juiste plaats! Ohja en trouwens een fantastische goeie pokerspeler 😉

Bepaalde van mijn vrienden waren in het begin gewoon collega’s in de pokerorganisatie waar ik meehielp. 1 daarvan is later ook echt een collega geworden toen ik een tijdje bij hem heb gewerkt.  Maar beide zijn echt doorgegroeid naar goeie vrienden die mij al meer dan 1 keer er terug bovenop geholpen hebben maar het belangrijkste was dat ze mij een kans hebben gegeven om mijn talenten te tonen. Ze geloofden in mij en daarom mogen ze er altijd op rekenen dat ik ook voor hun ga klaarstaan!

Sommige vrienden komen heel onverwacht… Een winkel waar ik ooit eens een logo voor heb gemaakt werd overgenomen, de nieuwe eigenaar moest natuurlijk al die bestanden ontvangen en zo zijn we aan de praat geraakt. Ook dit heeft met poker te maken want hij heeft de grootste pokerwinkel in de benelux en zo zie je maar dat zelf u “baas” een echte vriend kan worden. Ik ben hem nog steeds eeuwig dankbaar voor alles wat hij al gedaan heeft en dat zal zo blijven 🙂

Maar de meeste vrienden zijn gewoon mensen waarmee je begint te praten op een pokertoernooi omdat je met hun aan tafel zit, sommige zijn gewoon vrienden die je af en toe eens ziet op een pokertoernooi, andere spreek je naast de poker ook eens mee af en dan zijn er die enkele die echt een enorm indruk op u laten. Ik spreek dan over een enorm sterke mevrouw die ik nog maar redelijk recent echt heb leren kennen, ik had ze vroeger al eens gezien maar nooit mee gepraat ofzo maar toch heeft ze een plaatsje gekregen bij enkele van mij beste vrienden. Ik zie ze amper maar sowieso mag ze erop rekenen dat ik er altijd klaar voor ga staan!

Uit de pokerwereld vergeet ik waarschijnlijk nog enorm veel mensen maar 1 voor 1 zijn jullie ook allemaal schatten! De steun die ik van jullie krijg is ongeloof en deze steun ge ik blijven gebruiken om nog beter te doen in de toekomst!

Dankzij mijn vriendin is er ook een nieuwe wereld voor mij opengegaan en dat is de wereld van boardgames… Ik spreek dan niet over monopoly, risk, stratego maar over Dominion, Viticulture, 7 Wonders, Alchemist,… Ook in dit wereld zijn er enkele fantastisch mensen die mij heel dicht bij het hart liggen.

Eentje daarvan is zo zot dat ze samen met de vriendin en nog een van mijn beste vrienden een crowdfunding aan het opstarten is om me te helpen met ale medische kosten, nogmaals ze slaat door :p

Vele andere personen nemen mij vooral voor wie ik ben en kijken niet naar hoe er ik uit zie 🙂 Dat betekend voor mij ook al heel veel!

Bij iedereen die ik vriend kan noemen is het allemaal zelfde, jullie zijn vrienden voor het leven en niet voor even 😉

Leave a Comment